omsnoeringsband
Omsnoeren is een efficiente manier om producten bij elkaar te houden en/of te sluiten. 
Door middel van diversen bandsoorten is het mogelijk om zware producten zeker te stellen tijdens transport, producten te bundelen en dozen te sluiten.

PP Band: is te sluiten door middel van zegels, gespen en heatsealing. Dit kan zowel handmatig, semiautomatisch of geheel automatisch. Bruikbaar voor praktisch alle op de markt voorkomende automatische omsnoeringsmachines. 
Deze zeer voordelige vorm van omsnoeringsband is leverbaar in vele verschillende varianten, in breedte, dikte en kleur.  

Pet Band: wordt voornamelijk met metalen sluitzegels of via heatsealing gesloten. Dit kan zowel handmatig, semiautomatisch of geheel automatisch. Geschikt voor zware producten en langdurige opslag en/of transport.

Textielband: te gebruiken in combinatie met metalen gespen en een handspanner. Voor het omsnoeren van middelzware tot zware ladingen. Textielband snijdt niet en is vocht en waterbestendig.

Composietband: wordt handmatig verwerkt met metalen gespen. Bestaat uit geextrudeerde draden die met elkaar verlijmd zijn waardoor een zeer hoge treksterkte wordt bereikt.

Geweven band: polyester geweven band kan met de hand of met een bandspanner verwerkt en door middel van gespen gespannen worden. Heeft geen scherpe randen zodat het niet in de lading of handen kan snijden.