WéBé packaging

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dit geldt voor uw product, maar des te meer voor de verpakking daarvan. Uw klant heeft haar eerste oordeel al geveld voordat uw product bekeken wordt. Uw verpakking als visitekaartje… ons vak !

WéBé wordt opgericht in 1993 en groeit in een aantal jaren van een klein familiebedrijfje uit tot een toonaangevende groothandel in verpakkingsmateriaal en aanverwante artikelen voor de grafische industrie.

In 2004 wordt het nieuwe bedrijfspand in Almen in gebruik genomen. Niet veel later wordt, na een aantal jaren de logistiek te hebben verzorgd voor collegagroothandel Phika Office Innovation, de verpakkingstak van dit bedrijf overgenomen. Door deze stap wordt wederom een flinke groei gerealiseerd.

WéBé levert naast drukkerijen, reclamebureaus en de industrie aan een select aantal groothandels in Nederland en België verpakkingsmateriaal. Door zowel in binnen- als buitenland met diverse fabrieken en collegagroothandels samen te werken, kan naast onze eigen voorraad ook uit hun assortiment worden geput.

Bovendien kunnen verpakkingen van simpel tot zeer luxe op maat worden vervaardigd. Op deze manier probeert WéBé te zorgen voor een passende oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk !

Volgens de filosofie van WéBé gaat kwaliteit verder dan een superieur product met een korte levertijd. Een prettige en duurzame relatie is minstens zo belangrijk. Onze service en no-nonsense mentaliteit spelen daarbij een belangrijke rol.


speciale aanmaak

Uitstraling bepaalt in grote mate het waardeoordeel over uw product. Een product in een speciaal daarvoor ontworpen verpakking vergroot de uitstraling en herkenbaarheid. Bovendien is dan ook de bescherming optimaal.

Voeg de knowhow van de kartonnageindustrie samen met een gedegen grafische kennis en er ontstaat een schitterend resultaat. WéBé ontwerpt en vervaardigt op maat verpakkingen. Deze lopen uiteen van een eenvoudige golfkartonnen doos tot kartonnen dozen in offset bedrukt.

Ook een luxe doos met deksel, foedraal, bakje of cassette van massief karton met drukwerk omplakt, behoren tot de mogelijkheden. Om de toegevoegde waarde in eigen huis te houden kunt u zelf het drukwerk aanleveren. Uiteraard willen wij dit ook voor u verzorgen als dit u beter schikt.

WéBé helpt u graag met een passende oplossing voor uw verpakkingvraagstuk !

WéBé packaging.nl